Caran d’Ache Fixpencil Alfredo Häberli plum - LIMITED EDITION

€49,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Fixpencil Alfredo Häberli plum - LIMITED EDITION

Caran d'Ache heeft de krachten gebundeld met Alfredo Häberli, de Zwitsers- Argentijnse ontwerper die internationaal bekend staat om zijn projecten en samenwerkingen met prestigieuze merken op het gebied van internationaal design.

Samen ontwierpen ze een ​​gelimiteerde editie van het Fixpencil. Het is een mechanisch potlood (2mm) dat hij al van kinds af aan heeft verzameld, de onafscheidelijke metgezel van zijn creaties en het verlengstuk van zijn creativiteit.


In tweekleurig, pruim of oker, herinterpreteert de kunstenaar dit instrument dat ideaal is voor voorlopige schetsen en spontane ideeën - de essentiële metgezel van architecten, ingenieurs, ontwerpers, illustratoren...


Naast een grafietstift heeft de ontwerper onder meer de Fixpencil een combinatie gegeven van vier in water oplosbare kleurstiften die speciaal zijn geselecteerd voor een assortiment dat zowel esthetisch als technisch is.

Op verzoek van de kunstenaar worden bepaalde finishing touches aangebracht aan eerdere modellen van het Fixpencil. De knop op het vulpotlood bijvoorbeeld, dat ook dienst doet als puntenslijper, is gemaakt van het aluminium uit de begintijd met een gegroefde textuur die al in het verleden werd gebruikt. Als weerspiegeling van de waarde van duurzaamheid die Caran d'Ache dierbaar is, verandert de doos in een koffer, die vervolgens kan worden hergebruikt.
Al deze elementen zorgen ervoor dat de Fixpencil in lijn is met de huidige trends van jonge ontwerpers die evenveel belang hechten aan het ontwerp als esthetiek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen