Little kids tekenpapier A4

€4,60
Niet op voorraad
Verplichte velden:
  Inspiratie en informatie
  kwalitatief en duurzaam materiaal
  Heb je een vraag? Stel ze via de chat!
  BeschrijvingLittle kids tekenpapier A4
  Al tientallen jaren is het papier van Canson® het favoriete medium voor kinderen om te tekenen en voor andere creatieve tijdsbesteding. Dankzij zijn ervaring introduceert en stimuleert Canson® jonge kinderen om te tekenen, schilderen en creatief te zijn m

  Al tientallen jaren is het papier van Canson het favoriete medium voor kinderen om te tekenen en voor andere creatieve tijdsbesteding. Dankzij zijn ervaring introduceert en stimuleert Canson jonge kinderen om te tekenen, schilderen en creatief te zijn met een nieuwe serie speciaal gericht op het inspireren van kinderen.

  De Canson Tekenblokken voor kinderen zijn gemaakt van een authentiek Canson tekenpapier, perfect aangepast aan potloden en viltstiften en eenvoudig uit te gummen. Beschikbaar in verschillende formaten zijn ze ontwikkeld om kinderen te motiveren tot creaties, rekening houdend met de leeftijd van de kinderen en de gebruikte techniek, thuis of tijdens de vakantie. 

  Gemaakt in Frankrijk zijn de Canson Creation-blokken voor kinderen de perfecte partner voor het losmaken van de fantasie, zelfs van de jongste kinderen!

   

  • 90 gsm
  • A4
  • 30 vel
  • Zuurvrij
  • Zonder chloor
  • Gemaakt in Frankrijk

   

  Can we help?Klantenservice:
  Chat with usConnecting
  Send us an email[email protected]
  60 customers give us a 4.7/5 at Feedback-company
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
  Zwart, de tekenwinkel gelegen in Mortsel
  Categorieën
  GIFT STORETekenenSchilderenHobbyKindSchrijvenWorkshopBlogKlantenserviceMijn account