Luminance 6901 is een professionele reeks van 100 permanente kleuren met het zachste lood en kleuren die 100% lichtecht zijn. Elke kleur is samengesteld met fijngemalen pigmenten die zijn gekozen vanwege hun zuiverheid, intensiteit en weerstand tegen UV-stralen.

Het lood van de Luminance 6901 is van een extreme zachtheid die het mogelijk maakt om subtiele mengsels en gradaties, evenals mengsels te verkrijgen.

Caran d’Ache is het enige merk dat een set van 100 kleuren aanbiedt met 61 kleuren geclassificeerd in de beste categorie (lichtechtheid I) onder standaard ASTM D-6901. Deze classificatie is ontwikkeld door de American Society for Testing and Material, op verzoek van de CPSA (Coloured Pencil Society of America) om de lichtechte kleur van kleurpotloden te bepalen.

Caran d'Ache biedt een hoog kwalitatief antwoord aan alle creatieve professionals, kunstenaars, architecten, ontwerpers, stylisten, artdirectors, interieurontwerpers ...

De Luminance 6901 vervolledigt het professionele assortiment van Maison Caran d’Ache. Deze bieden professionals en artiesten de rijkdom van expressie in 3 complementaire potlodenreeksen:

  • de Luminance 6901 lood met sterke dekking en sterk mengvermogen voor intense toepassingen, mengeffecten en in het bijzonder hoogwaardige polijsttechnieken.
  • de Supracolor Soft aquarelverf voor wasbeurten en aquareleffecten in gemengde technieken.
  • de Pablo, droog en permanent, voor details, mengtechniek en om een ​​aantal media te kleuren.

Luminance 6901-kleurpotloden, gesneden uit cederhout uit Californië, dragen het FSC-label, een garantie voor houtkap die milieuvriendelijk en sociaal en economisch duurzaam is.

Luminance 6901-potloden worden geleverd in sets van 16, 38 en 76 potloden en in afzonderlijke kleuren.

FiltersFilters
Pagina 1 van 3